Om oss

about-img

Norwegian Machinery AS ble etablert i april 2010 av Per Eskeland. Vårt konsept er å selge eksklusive biler til engasjerte og bilinteresserte kunder. Vi hadde en overbevisning om at det først og fremst er bilens pris og utstyrsnivå som er avgjørende for hvor man velger å kjøpe bil. Vi har lagt ned mye jobb i våre innkjøps- og logistikkrutiner for å kunne gi våre kunder de beste kjøpene. Vi henter ukentlig biler i Europa og via våre norske leverandører.

Lokalitetene i Gjerstad gir ikke det tøffeste utstillingsvinduet, men det gir oss et forsprang i form av kostnadsbesparelser sammenlignet med mange av våre kollegaer. Vi selger biler rundt i det ganske land og har på kort tid fått mange gode referanser. Vi leverer gjerne bilen dit du måtte ønske, enten det være seg i Bergen, Oslo eller Trondheim.

Din neste bil kan vi finne til deg. Vi har hele tiden et utvalg av biler på lager, men har du spesielle ønsker skal vi jobbe hardt for å finne akkurat din bil. Vi har et bredt nasjonalt og internasjonalt nettverk som gir oss tilgang på et stort antall biler av høy kvalitet. Vi benytter i stor grad faste leverandører som gir oss god forutsigbarhet når vi skal hente hjem biler.

Våre samarbeidspartnere skal være de beste i klassen. Vi jobber kun med ambisiøse selskaper som innehar den beste kompetansen innenfor sitt område. Dette ønsker vi at du som kunde skal nyte godt av, enten det være seg punktlig levering, ny servisert bil eller en god leasingavtale.

Hos oss er det en ting som teller, fornøyde kunder.