Våre varebiler

about-img

Norwegian Machinery har spesialisert seg på salg av SUV varebiler til næringsdrivende. Vi leverer nye og brukte varebiler til kunder i hele Norge. Ved å kjøpe bil til redusert pris og samtidig få refundert moms, gjør bilhandelen langt mer hyggelig enn man tidligere har vært vant til. Felles for alle våre biler er full fabrikkgaranti samt nordiske spesifikasjoner. Vi jobber kontinuerlig med å fremskaffe de beste ombyggingene for å maksimere sittekomfort og sikkerhet.

Regelverket for ombygging av varebiler er stadig i endring. Vegdirektoratet innførte et nytt regelverk gjeldende fra 1. mai 2013. Kort fortalt gikk endringen ut på å kalibrere det norske regelverket med direktiver fra EU. Vi fryktet lenge at SUV-varebilene kom til å bli borte og at det kun ville være mulig å kjøpe “vanlige” varebiler som VW Transporter, Caddy og lignende biler. Slik ble det heldigvis ikke, og vi leverer fremdeles Toyota Land Cruiser og Mercedes GL som varebil. Dette er begge biler som opprinnelig er bygd som personbil, men som blir bygd om til varebil med innvendig skillevegg før registrering i Norge.

Omklassifisering av varebil til personbil er fortsatt mulig forutsatt at bilen har vært førstegangsregistrert som personbil. Vi gjør dette med alle våre varebiler før de ankommer Norge. Bilene får dermed utstedt COC-dokumentasjon som vil fungere som datagrunnlag for å gjøre en “tilbakebygging” av bilen ved en senere anledning. Vi er selvsagt behjelpelig med både ombygging, søknad og visning.

Kontakt oss gjerne for informasjon angående varebilombygging.